Bedrijfshulpverlening

BHV Basis/ herhaling

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming.

De BHV-cursus van EHBO- BHV koning is geschikt voor iedereen die een BHV cursus of BHV herhalingscursus zoekt.

Onze cursus bestaat uit (adaptieve) e-learning op maat en een halve dag praktijktraining.

Doordat iedere cursist zich op zijn eigen tempo voorbereidt op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk.

Hierdoor is de praktijk ook echt praktijk.

Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen.

 

 


BHV Ploegleider

 

PLOEGLEIDER BHV-CURSUSSEN

 

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere BHV’ers actief dan is het handig om één of meerdere ploegleiders aan te stellen. Een ploegleider stuurt een BHV-team aan en geeft operationeel leiding. In geval van calamiteiten zorgt een ploegleider voor een goede gestructureerde communicatie en het uitvoeren van de protocollen zoals vastgesteld in het bedrijfsnoodplan.

 

PLOEGLEIDER BHV CURSUS MET E-LEARNING

 

Wil je snel het BHV Ploegleider certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de combinatie van online leren en een praktijkdagdeel!

 

PLOEGLEIDER BHV CURSUS

 

Als er meerdere BHV’ers in dienst zijn, is het verstandig om een of meerdere ploegleiders op te leiden. Een BHV ploegleider stuurt een groep met BHV’ers aan. Kun jij de verantwoordelijkheid aan om de BHV’ers operationeel aan te sturen? In slechts één dag leer je bij ons hoe je een goede ploegleider BHV wordt.

 

HERHALING PLOEGLEIDER

 

Als je een jaar als Ploegleider BHV aan de slag bent, heb je misschien al een noodsituatie beleefd waarbij je jouw kennis en vaardigheden als ploegleider kon inzetten. Met jouw ervaringen en die van de rest van de groep ga je aan de slag in de herhalingscursus.

 

WAT KOMT AAN BOD

 

  • BHV-organisatie
  • Arbo-wetgeving
  • BHV-structuur
  • Externe hulpmiddelen
  • Materialen en communicatie
  • Inzet bij een calamiteit
  • Ontruiming
  • Inzetoefening
  • Scenario-oefeningen

 

Onze BHV training is ook mogelijk in company en in verschillende talen.

Zoals Engels, Oekraïens en Russische 

 

Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op! 

 info@ehbo-koning.com