Een cursus Kinder EHBO bij mij thuis?

 

𝐁𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧

Wat doe je als je kleine dreigt te stikken tijdens het eten? Wat doe je met die afgebroken tand? Die luier aan, of snel uit bij verbranding? Kan een koortsstuip kwaad? Hoelang houdt groeipijn aan en wat kan ik er het beste tegen doen? Gaat een kwallensteek echt over als je eroverheen plast? Reanimeer je een baby op dezelfde manier als een volwassene? En hoe zit dat eigenlijk met die AED?

Vragen waar we een antwoordt op kunnen geven en we je kunnen leren tijdens de inmiddels bekende en praktische cursus Kinder EHBO, die we gewoon bij jou thuis kunnen verzorgen.

 

𝐖𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧

Volgens een speciaal hiervoor ontwikkeld lesprogramma, waar je zelf ook invloed op hebt, komen gecertificeerde docenten aan huis en leren we je in een informele setting alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen als er wat gebeurd met je baby of kind. Alle handelingen leren we je aan volgens de laatste nationale en internationale methodieken om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

 

𝐇𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭

We komen aan huis vanaf een gezelschap van 6 personen of meer als de ruimte dit toelaat. In onderling overleg met jou als gastvrouw / heer spreken we af wanneer dit het beste uitkomt voor iedereen. Dit kan bijvoorbeeld in 1 avond van  4 uur zijn. Zaterdagen zijn in overleg ook mogelijk. Contact verloopt telefonisch, per mail of lekker laagdrempelig via WhatsApp. We hebben onze app-knop onderaan dit bericht toegevoegd voor als je direct meer wilt weten over de cursus.

 

𝐖𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐬𝐭

Neemt het aantal deelnemers toe, dan worden de kosten per persoon verlaagd. De organisator krijgt hoe dan ook altijd 50% korting op de gehele cursus. Wat dit voor jou betekend? Neem contact met ons op! In de aanvullende zorgverzekering bestaat er overigens een grote kans dat het je helemaal niets kost!

 

 

 

  • Workshop Reanimatie & AED
  • Workshop EHBO 
  • Workshop Kinder EHBO
  • Workshop Bedrijfshulpverlening