Trainingen

Haal je VCA Basis certificaat met een VCA Basis cursus


Met de afkorting VCA wordt de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers bedoeld. Bij veel opdrachtgevers is het een eis om in het bezit te zijn van een VCA certificaat. En dat is niet voor niets. Het gaat bij de bedrijven namelijk om risicovolle werkzaamheden, waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit.

Zodra je VCA gecertificeerd bent, toon je aan dat jij je bewust bent van risico's en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie veilig is. Door jouw VCA Basis examen te halen, laat jij zien dat je de basiskennis beheerst over veilig en gezond werken.

 

VCA Basis examen halen? Alle ins en outs


Deze eendaagse VCA Basis cursus begint om 7.00 uur in de ochtend. Tot in de middag Ieer je alles over hoe je veilig en verantwoord kan werken. Met het VCA Basis proefexamen gaan we je voorbereiden op het officiële VCA Basis examen.

Je weet dan risico’s juist in te schatten en gevaarlijke situaties te voorkomen. Om je VCA Basis certificaat te halen maak je aan het einde van het theorieblok het officiële VCA Basis examen. Haal jij dit? Dan heb jij je VCA Basis certificaat in the pocket! Zo snel kan het gaan.

 

VCA Basis bij EHBO-BHV Koning


Je leest het goed: met de VCA Basis cursus ben je al in één dag goed opgeleid. Als je jouw VCA Basis examen haalt, loop je aan het einde van de dag al met een certificaat de deur uit. Bij EHBO-BHV koning maken we de cursus zo toegankelijk en leuk mogelijk. Ons doel is dat jij snel terecht kan en een hoge slagingskans hebt. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je een leuke dag hebt. De lesstof wordt met een zekere dosis humor overgebracht.

Je VCA Basis examen halen was nog nooit zo makkelijk. De VCA Basis cursus kunnen wij ook incompany organiseren.

De cursus gaat altijd door en de prijs is inclusief lesmateriaal, lunch & digitaal certificaat. De prijzen die wij rekenen zijn volledig inclusief. Je hoeft je niet druk te maken over onverwachte kosten die achteraf worden gerekend.

 

VCA cursus aanbod bij EHBO-Koning

Bij ehbo-koning bieden we veel VCA cursussen aan. Als de eendaagse VCA Basis cursus te snel gaat, kun je bijvoorbeeld ook de tweedaagse VCA Basis cursus volgen, dit bieden wij aan op aanvraag, heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op via 0618472567. Ook de volgende VCA cursussen zijn beschikbaar:

 

VCA examen in andere talen
Bij EHBO-Koning kun je de VCA cursus niet alleen in het Nederlands volgen. De cursus VCA bieden wij ook in andere talen aan. Regelmatig hebben wij ook de talen Engels, Oekraïens en Russische openstaan. Staat jouw taal er niet tussen? Bel dan een van onze Opleidingsadviseurs voor advies.