Bij evenement

Bij ieder evenement behoren herkenbare Eerste Hulpverleners aanwezig te zijn voor het geval er iets gebeurd. EHBO Koning beschikt over goed opgeleid en enthousiaste EHBO medewerkers welke gespecialiseerd zijn in de hulpverlening bij evenementen, bedrijfsfeesten, festivals of andere activiteiten.

Wanneer u een evenement of feest organiseert, met als doelgroep kinderen beschikt EHBO Koning ook over enthousiaste medewerkers welke gespecialiseerd zijn in Kinder EHBO. Onze EHBO medewerkers gaan altijd op pad met een goed gevulde EHBO tas.


EHBO Koning is niet in het bezit van een eigen AED. EHBO Koning kan deze tegen betaling huren. Hier zullen dan extra kosten voor berekend worden. De kosten voor de EHBO medewerkers bestaan uit een uur tarief met minimale afname van twee uur.

 

Uur tarief:

– €11.80 per EHBO`er / per uur van 07.00 – 00.00 uur
– €12.80 per EHBO`er / per uur van 00.00 – 07.00 uur

 

Tijdens de Nederlandse feestdagen berekenen wij een extra tarief van 50% door per EHBO`er per uur. Wij maken u er tenslotte attent op dat vervoer van patiënten naar arts of ziekenhuis door de organisatie van het evenement dient te worden verzorgd.