Bij evenement

Bij ieder evenement behoren herkenbare Eerste Hulpverleners aanwezig te zijn voor het geval er iets gebeurd. EHBO-BHV Koning beschikt over goed opgeleide en enthousiaste EHBO-BHV medewerkers welke gespecialiseerd zijn in de hulpverlening bij evenementen, bedrijfsfeesten, festivals of andere activiteiten.


Wanneer u een evenement of feest organiseert, met als doelgroep kinderen beschikt EHBO-BHV Koning ook over enthousiaste medewerkers welke gespecialiseerd zijn in Kinder EHBO. Onze EHBO medewerkers gaan altijd op pad met een goed gevulde EHBO tas en AED.


EHBO Koning is in het bezit van een eigen AED. EHBO-Koning kan deze tegen betaling verhuren. Hier zullen dan extra kosten voor berekend worden. De kosten voor de EHBO medewerkers bestaan uit een uur tarief met minimale afname van drie uur.

 

Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op! 06-18472567 of Info@ehbo-koning.com 

 

 

Tijdens de Nederlandse feestdagen berekenen wij een extra tarief van 50% door per EHBO`er per uur. Wij maken u er tenslotte attent op dat vervoer van patiënten naar arts of ziekenhuis door de organisatie van het evenement dient te worden verzorgd.