Bedrijfshulpverlening

BHV Basis/ herhaling

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. De BHV-cursus van EHBO-koning is geschikt voor iedereen die een BHV cursus of BHV herhalingscursus zoekt. Onze cursus bestaat uit (adaptieve) e-learning op maat en een halve dag praktijk.

Doordat iedere cursist zich voorbereidt op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor is de praktijk ook echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen.


BHV Ploegleider

De cursus Ploegleider BHV is er voor om leiding te geven aan BHV’ers tijdens een calamiteit. Een ploegleider BHV is werkzaam in het bedrijf en kent het gebouw, de risico’s, BHV procedure en de kwaliteiten van de BHV’ers. U beschikt als ploegleider BHV over leidinggevende capaciteiten en staat stevig in zijn of haar schoenen om een calamiteit op de juiste manier aan te pakken.